ACTA ASSEMBLEA GRUP PROMOTOR DEL PROCES CONSTITUENT DE CATALUNYA DEL DIA 21/09/2013

S’APROVA PER CONSENS EL DOCUMENT SOBRE EL BALANÇ DE L’11 DE SETEMBRE AMB ELS TRES AFEGITONS SEGÜENTS:

a)    Pel que fa a la decisió i organització de l’acció simbòlica de l’11-S hauríem d’haver comptat més amb la participació i suport dels territoris.

b)    Cal procurar debatre i valorar les accions conjuntes que es volen fer com a Procés Constituent en l’espai del Grup promotor, tenint en compte el ritme de treball de les assemblees. Donat que serà inevitable haver de prendre algunes decisions concretes en les comissions de treball, es compta amb la confiança de les assemblees i el compromís per part de les comissions de treball d’informar sobre el que s’està fent.

c)     En relació a les estampacions de samarretes, buscarem de complir al màxim els criteris de justícia social i mediambiental.

S’APROVA PER CONSENS FER LA CAMPANYA CONJUNTA SOBRE EL PROCÉS CONSTITUENT PERÒ AMB EL CALENDARI MODIFICAT:

–       Acte del diumenge 13 d’octubre a Barcelona: Presentació central del Procés Constituent (Fonst de Montjuïc) i llançament de la campanya.

–       Dissabte 26 d’octubre: ESPAI DE FORMACIÓ PER A DINAMITZADORS/ORES I POSADA EN COMÚ DELS PLANS DE TREBALL DE LES ASSEMBLEES (participació d’una o dues persones x assemblea)

–       Dissabte 16 de novembre: JORNADA DE DEBATS SIMULTANIS en les assemblees del territori sobre què és i per què volem un Procés Cosntituent.

–       Dissabte 30 de novembre: JORNADA D’ACCIONS SIMULTÀNIES a tot el territori, obertes a les assemblees i altres plataformes, entitats o persones.

Calendari de reunions: REUNIONS DEL GRUP PROMOTOR –>dissabte 9 de novembre de 17 a 20h; i divendres 6 de desembre de 17 a 20h

ASSEMBLEA GENERAL DEL PROCÉS CONSTITUENT (oberta a tots els membres de les assemblees locals, territorials, sectorials i comissions de treball)–> 22 de desembre, matí i tarda.

Us afegim els dos documents modificats tenint en compte les modificacions fetes pel Grup Promotor i aprovades el mateix 21 de setembre.

Campanya Proces Constituent_grup promotor_aprovada_21 setembre2013

balanç 11S_aprovat

ACTA GP_21_setembre_2013

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s