CUP i Procés Constituent en peu de lluita contra l’especulació immobiliària

Es presenta aquesta moció al ple de Sant Cugat impulsada pels veïns de la Floresta i portada al ple per la CUP -PC i recolzada pels altres grups municipals en la lluita contra les estafes immobiliàries .

MOCIONS DELS GRUPS MUNICIPALS

MOCIÓ CONJUNTA DELS GRUPS MUNICIPALS DE LA CUP-PC, ERC-MES, ICV, PSC, CIU I C’s SOBRE LA MODIFICACIÓ PUNTUAL I TRANSCRIPCIÓ A ESCALA 1/1000 DEL PLANEJAMENT VIGENT A L’ÀMBIT DE LA FLORESTA

El Ple de l’Ajuntament del dia 20 d’octubre de 2014 va aprovar inicialment la Modificació puntual i transcripció a escala 1/1000 del planejament vigent a l’àmbit de la Floresta (exp. Núm. 83002/14).

* Atès que aquesta proposta encara no ha estat publicada hores d’ara ja que es troba pendent de l’informe de la Generalitat de Catalunya en relació al procés d’avaluació ambiental.

* Atès que en cap Consell de Barri de La Floresta, anterior o posterior al esmentat ple municipal, hi figura a l’ordre del dia cap referència al esmentat expedient de MODIFICACIÓ PUNTUAL I TRANSCRIPCIÓ A ESCALA 1/1000 DEL PLANEJAMENT VIGENT A L’ÀMBIT DE LA FLORESTA.

* Atès que l’esmentat projecte inclou fins a 24 modificacions puntuals del PGM i per tant és necessari que els veïns coneguin els detalls d’aquestes modificacions.

* Atès que la informació sobre aquesta Modificació puntual no s’ajusta al que determina la TRLUC als efectes de garantir i fomentar els drets d’iniciativa, d’informació i de participació de la ciutadania en els processos urbanístics de planejament i gestió.

Per tot això, el Ple Municipal de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès adopta els següents ACORDS:

* Aturar el procediment administratiu de la MODIFICACIÓ PUNTUAL I TRANSCRIPCIÓ A ESCALA 1/1000 DEL PLANEJAMENT VIGENT A L’ÀMBIT DE LA FLORESTA aprovada inicialment.

* Iniciar un procés de treball en el marc de la Comissió informativa d’Urbanisme, mobilitat, habitatge i Medi ambient per tal d’avaluar l’expedient; obrir un procés de debat veïnal amb les diferents entitats de la Floresta i el Consell de Barri sobre l’abast, el model urbà i la conveniència d’aquesta Modificació puntual; i, si s’escau, fer una nova aprovació inicial de la Modificació.


Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s