El Próces Constituent de Sant Cugat sobre la judicialització de la resolució política dels Ajuntament en suport al Parlament de Catalunya.

Des de el Procés Constituent de Sant Cugat del Vallès rebutgem fermament la judicialització de la política i esperem que tant el fiscal com els jutges que porten el cas entenguin que no es poden solucionar als tribunals qüestions que corresponen netament al camp polític i democràtic.

Pensem que no es poden posar límits a la democràcia i que la societat ha d’avançar cap a models cada vegada més participatius on les voluntats de les persones i dels pobles siguin les que dirigeixen els destins de les seves nacions.

Catalunya es troba en un moment de la seva història en què des de les bases socials s’exigeix un procés constituent i aquest procés no es pot parar ni per la força ni per la imposició d’alguns sectors del poder dominant actual. Aquest procés és el reflex d’una nova època on la llibertat i la democràcia seran els valors principals de l’autodeterminació de les persones i dels pobles.

Donem tot el nostre suport a tots els municipis injustament acusats de sedició i rebel·lia suposat delicte castigat amb penes de 25 a 30 anys de presó, per haver donat suport a la moció de la AMI (Associació de Municipis Independentistes) en suport al mandat del Parlament de Catalunya. Recordem especialment en aquest comunicat al grup CUP – PC del nostre ajuntament on es troba un dels nostres companys Dimitri Defranc com a regidor per el Procés Constituent així com Núria Gibert, Ignasi Bea, Ramón Piqué de la CUP i a tots els altres grups ERC-MES, CDC i Ajuntaments, Girona , Celrà (Girona) la Seu d’Urgell ( Lleida ) , i Igualada (Barcelona) que van donar suport a la moció.

Dimitri Defranc Cevallos @dimitricevallos

Assemblea local del Procés Constituent de Sant Cugat del Vallès

https://procesconstituentsantcugat.wordpress.com/
https://www.facebook.com/procesconstituentsantcugatdelvalles?fref=ts
https://twitter.com/PConstitStCugat

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s