Des del Procés Constituent (PC) de Sant Cugat instem al govern de Sant Cugat a que una línia de cooperació amb els afectats pel terratrèmol de l’Equador.

Des del PC en la nostra vocació internacionalista de solidaritat amb els pobles germans instem al Govern de la ciutat de Sant Cugat per mitjà del seu maxima representant la Senyora Mercè Conesa i Pagès que analitzi l’obertura d’una línia de cooperació amb el Poble de l’Equador i el tracte de la resiliència psicològica de la comunitat equatoriana a Sant Cugat.
També farem extensible aquesta petició a altres ciutats de Catalunya.
Demanem que aquesta línia de cooperació inclogui participativament a les ONG que treballen i treballaran sobre el terreny i autoritats i ciutadans de Sant Cugat que viuen aquí i que tenen famílies i éssers estimats a l’Equador.
Volem que aquesta ajuda sigui sobretot de cara a la reconstrucció del país i la fortalesa de les seves estructures democràtiques populars, tenint com a principal destinatari les dones i els nens.
Volem que els recursos aportats, morals, materials o humans, siguin destinat íntegrament a les víctimes per això també vam plantejar que la ciutadania sobre tot la comunitat equatoriana a Sant Cugat, partits polítics i organitzacions aportants, participin en el control, fiscalització i bon fer d’aquests recursos .
La fiscalització és important tant com la solidaritat responsable.
Convidem al govern, a tots els partits de la ciutat i alas ciutadans individuals i organitzacions a adherir-se a aquesta petició i també a controlar el bon ús dels recursos tant en la seva sortida com en la seva arribada per aconseguir la màxima eficàcia. Actualment ens trobem en fase “desbordament solidari” el que fa complicat saber si les vies d’arribada de recursos són fiables i per això hem d’estar atents.
És important deixar actuar a les autoritats de l’Equador i no provocar un desbordament solidari ja que en aquest primer moment d’emergència s’està produint un coll d’ampolla entre les enormes mostres de solidaritat nacional i internacional i l’arribada de recursos i persones a la zona de la catàstrofe.
Proces Constituent de Sant Cugat 23/04/2016
PD. Per a la gestió d’aquesta comunicació demanem al nostre Regidor Dimitri Defranc que us faci arribar el comunicat.


Adhesiones  a santcugatdelvalles@procesconstituent.cat o al 650827317 (WasAap para asuntos inmediatos)
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Cast
    23/04/2016

Desde el Proces Constituent (PC) de Sant Cugat instamos al gobierno de Sant Cugat que habra una linea de Cooperació con los afectados por el terremoto de Ecuador.

Desde el PC en nuestra vocación internacionalista de solidaridad con los pueblos hermanos instamos al Gobierno de la Ciudad de Sant Cugat que analice la apertura de una linea de cooperación con el Pueblo de Ecuador y el trato de la resiliensia de la comunidad ecuatoriana en Sant Cugat.
También haremos extensible esta petición a otras ciudades de Cataluña.
Esta linea de cooperación con el Pueblo de Ecuador pedimos que incluya participativamente a las ONGs que trabajan y trabajarán sobre el terreno, autoridades y ciudadanos de Sant Cugat que viven aquí y que tienen familias y seres queridos en Ecuador.
Queremos que esta ayuda sea sobretodo de cara a la reconstrucción del país y la fortaleza de sus estructuras democráticas populares, teniendo como principal destinatario las mujeres y los niños.
Queremos que los recursos aportados, morales, materiales o humanos, sean destinado íntegramente a las victimas por eso también planteamos  que la ciudadanía sobretodo la comunidad ecuatoriana en Sant Cugat, Partidos Políticos y organizaciones aportantes participen en el control, fiscalización  y buen hacer de estos recursos.
La fiscalización es importante tanto como la solidaridad responsable.
Invitamos al gobierno, a todos los partidos de la Ciudad, ciudadanos individuales y organizaciones a  adherirse a esta petición y también a controlar el buen uso de los recursos tanto en su salida como en su llegada para lograr la máxima eficacia. Actualmente nos encontramos en fase “desborde solidario” lo que hace complicado saber si las vías de llegada de recursos son fiables y por ello debemos estar atentos.
Es importante dejar actuar a las autoridades del Ecuador y no provocar un desborde solidario ya que en este primer momento de emergencia se está produciendo un cuello de botella entre las enormes muestras de solidaridad nocional e internacional y la llegada de recursos y personas a la zona de la catástrofe.
Proces Constituent de Sant Cugat 23/04/2016
PD. Per a la gestió d’aquesta comunicació demanem al nostre Regidor Dimitri Defranc que us faci arribar el comunicat.


Adhesiones  a santcugatdelvalles@procesconstituent.cat o al 650827317 (WasAap para asuntos inmediatos)
Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s